Blog

Miről olvashatsz a blogban?
A tudástárban találsz egy kis anyagismeretet, emészthető mennyiségben és érthetően. Hasznos ismereteket kapsz a fonalak fajtáiról. Tudni fogod miből mit érdemes készíteni. Megismered az alapanyagfajtákat és kiderül számodra miért, mikor, mire, melyik fonaladat használd a tökéletes végeredményért. Ezek segítségével rálátásod lesz a fonalak és eszközök világának kevésbé ismert oldalára is.
Hasznos horgolási praktikákkal gazdagodhatsz ezekből az írásokból. Gyakorta felmerülő kérdésekről és a problémákkal kapcsolatos megoldásokról olvashatsz. Felelevenítheted tudásod, mert találsz itt „mankókat” a formázáshoz, horgolási mintákról tájékozódhatsz és gazdagabb leszel sok-sok hasznot hozó horgolós tippel. Minden horgolni tudó figyelmébe ajánlom az itt olvasható összefoglaló tudás anyagot.A hírek oldalon, mindenféle érdekes, aktuális hírből tájékozódhatsz a horgolás világáról. Új információkkal és tudni valókkal találkozhatsz a TiMicsoda háza tájáról.


GY.I.K. – azaz gyakran ismételt kérdések. A szállításról, a megrendelés folyamatáról, a garanciáidról, a határidőkről és megannyi kérdéssel kapcsolatban találod meg itt az azonnali választ.


Olvasgass, tanulás közben szórakozz, álmodozz és szövőgess új terveket!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!