Horgoló suli

Itt a főszereplő te vagy, ezért a legfontosabb az, hogy közben érezd jól magad!


… a bakancslistádon szerepel: "meg fogok tanulni horgolni"

… változtatnál a megszokott életeden, és egy olyan szabadidős tevékenységre vágysz, ami feltölt, azonnali sikerélményt ad 

… próbáltál már videók alapján meghorgolni valamit, de nem járt sikerrel a próbálkozásod

… korábban volt már horgolótű a kezedben, de elakadsz a minták, ábrák olvasásakor

… olyan hobbit keresel, amellyel a hétköznapokban is visszatalálsz a saját belső békédhez

… van egy csomó horgolási technikával kapcsolatos kérdésed

… úgy érzed most jött el az ideje, hogy könnyedén megtanulj horgolni és ezért teszel is


Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor neked a horgoló suliban van a helyed!  
Hol és mikor lesz horgoló tanfolyam?

Viszont, NEM neked ajánlom a kezdő horgoló tanfolyamot, ha:


… hatalmas mennyiségű lexikális tudásra vágysz

… nincs célod a horgolással, nincsenek vágyaid, amiket meg akarsz majd horgolni

… csak egy programon vennél részt és ehhez társakat keresel

… csupán a tanfolyamon horgolsz, otthon nem gyakorolsz, nem készülsz a következő horgolósulis alakalomraMit kell tudni a horgoló tanfolyamról? Neked semmit nem kell hoznod magaddal, mert a tanuláshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. Egy 17 oldalas fázis képekkel és illusztrációkkal teli munkafüzetet használunk, hogy később bármikor fel tudd eleveníteni a horgoló suliban tanultakat. Lesz sok-sok horgolási mintád a gyakorláshoz. A tematikus horgolási mintát és a munkafüzetet megkapod PDF-ben. Egyéni, személyre szabott oktatásban részesülsz, annak ellenére, hogy többen vagytok a horgoló suliban. Mindenki a saját ritmusában halad a tananyag elsajátításában, nincs egymás közötti versengés. A tanfolyam végére mindenki önállóan, magabiztosan fog tudni horgolni.
Három alkalomra invitállak, ahol a nulláról indulva megtanítalak a horgolás alapjaira. Foglalkozásaink hossza három óra, de ez nincs kőbe vésve...  Maximum 6 főt vállalok, ezzel biztosítva az oktatás színvonalát. Személyre szabottan, a te ritmusodban sajátíthatod el a horgolás rejtelmeit. A tanfolyam utolsó napján egyedül, segítség nélkül fogsz tudni horgolni, mert nem olyan nagy ördöngösség a horgolás, bárki egy kis odafigyeléssel könnyedén meg tanulhatja. A tanfolyam után nem lesz "elengedve a kezed" és nem maradsz magadra. Egy összetartó, önzetlen és segítőkész csoport tagjává válsz, akikkel tudsz beszélgetni, inspirálódni, fejlődni.Horgoló suli hol és mikor lesz?

Kicsoda TiMicsoda? Egy kis személyes Rólam.


Számomra nem adatott meg a lehetőség, hogy a nagyszüleimtől, szüleimtől meg tanulhassam a horgolás fortélyait. Egyik kedves ismerősömről azonban kiderült, hogy szenvedélye ez a fajta időtöltés. Mikor kérdezgettem a horgolás  mikéntjéről, felcsillant a szeme, mert látta ez engem mennyire érdekel, így hát felajánlotta, majd ő megtanít nekem mindent, amit a horgolásról tudni kell.


Kisgyermekes anyukaként tanultam meg horgolni. Könnyedén sajátítottam el a pálcák öltését, a "mesterem" elhivatottsága átragadt rám is, kellemesen telt a tanulóidőm. Mostanra letisztult bennem: a horgolás az én világom. Megszállottként vetem bele magam egy-egy darab elkészítésébe, imádok valami újat, személyeset alkotni. Így indultam el az utamon, jöttek létre a horgoló sulik és az élményhorgolás workshopok.Érdekel mikor és hol indul horgoló suli

Amivel várlak


A horgoláshoz szükséges eszközökkel és alapanyagokkal. Több mint elég horgolási mintával és egy mindent magába foglaló munkafüzettel. A részemről pedig mosollyal és vidámsággal!

Itt a horgolási technika megtanulásán kívül a tanfolyam középpontjában TE állsz. Érted van ez! Kipróbálhatsz új dolgokat, amik tapasztalatom szerint mindig sikerélménnyel járnak együtt. Motivált leszel és újabb távlatok nyílnak meg számodra. A szokottól eltérő látásmódot mutatok be és segítelek, hogy mindezen keresztül jobban megismerd önmagad. Kiszakadj kicsit a hétköznapok monotóniásából, friss energiákkal töltekezz fel.


Hol és mikor lesz horgoló tanfolyam?

A horgoló tanfolyam ára és a jelentkezés feltételei:

A három alkalomból álló, kizárólag magánszemélyeknek szóló horgoló tanfolyam részvételi díja: 46.000 Ft/fő/tanfolyam. Mely magába foglal mindent, a tanuláshoz szükséges alapanyagokat, az eszközök használatát, a sok-sok horgolási mintát és a munkafüzetet.

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod. Bármi kérésed vagy kérdésed van, írd bele a leveledbe és én válaszolok rá.


Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.


A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!


Megnézem hol és mikor lesz horgoló suli

  IGEN!  ->->->   Amennyiben úgy gondolod, hogy a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni, akkor szervezd meg a saját horgoló csoportodat és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra


Gondolj csak bele, mekkora buli a szeretteiddel, barátaiddal közösen valami új hobbiba beletanulni ! Nyugodtan hozd el magaddal gyermeked, barátnőd. Igazi csajos program, anya-lánya élmény. 

Célom, hogy vendégeimnek egy-egy horgolmány elkészítésén keresztül megmutassam, hogyan tudják a horgolásban örömüket lelni kulisszatitkok, apró trükkök alkalmazásával.  


Szegeden kívül is szívesen tartok tanfolyamokat.


Az ország területén belül bárhova elmegyek. Ehhez vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim bármelyikén és a részleteket megbeszéljük.    Levelet írokNe maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!