Milyen workshopok lesznek?

Hol, mikor és milyen horgoló workshopok indulnak?

Elsősorban Szegeden tartok élményhorgolásokat, de az ország területén belül, bárhova elmegyek. Ehhez vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim bármelyikén és a részleteket megbeszéljük. Ne feledd, ez haladó horgoló workshop! Nincs lehetőség a horgolás alapjait megtanulni, ezért kizárólag a horgolni tudók jelentkezését várom.


Itt tudsz fejlődni és tanulni, így a meglévő ismereteidet magasabb szintre emelni. Egyszeri három órás közös elfoglaltságunk alatt, különböző témaköröket vesézünk ki, mint például a táskakészítést, a kosár horgolást, sapka, kendő ... miegymásét. Ilyenkor nem tudjuk elkészíteni a horgolt darabunkat teljes egészében, mert ezek általában sokkal több időt igénylő horgolások, mint amennyi időnk nekünk az élményhorgoláson van. De nem is ez a célunk! A fontos ezen alkalmakkor, az az ÉNélmény, hogy a közös horgolás által önmagunkkal egy minőségibb életet és kapcsolatot tudjunk teremteni.


Itt várom az újrakezdő horgolókat is! Ha már egy ideje nem forgattad kedvenc horgolótűidet és mostanra elbizonytalanodtál tudásodban, várlak ezen az egy alkalmas horgolásra. Közösen felelevenítjük a horgolás alapjait, kicsit begyakorlunk, a problémákat, nehézségeket megbeszéljük és indulhat az élményhorgolás. A tanfolyami mintáim közül kiválaszthatsz egyet, amit el készítünk, plusz bónuszként megkapod a kezdő tanfolyami munkafüzetet. Három órásra van tervezve, de ezt az igények felülírhatják. Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom, de azért a legkedvesebb horgolótűdet ne hagyd otthon.


Megnézem milyen workshopok lesznek


Az élményhorgolásokon minden tudást megkapsz tőlem, ami ahhoz kell, hogy tökéletes darabokat tudj majd készíteni. Az aktuális témakör szerint fejlesztjük horgolási tudásunk, olvassuk a mintaleírásokat, formázzuk a munkadarabunkat. Mindezt a tökéletes végeredményért személyre szabottan, speciális horgolási tudással fűszerezve kapod meg.  

Ezekre a tervezett, egy-egy témát kiveséző haladó horgoló workshopokra regisztrálhatsz előre:- Nesszeszer horgolás   ->>>   tapestry technikával ismerkedünk meg   <<<-   jelezed felém részvételi szándékod egy üzenetben- Crossbody táska horgolása   ->>>  a zsinór fonalból készült táska horgolásának trükkjeivel ismerkedünk   <<<-   május 28-án lesz élményhorgolás- Amigurumi horgolás   ->>>   horgolt állatkák elkészítését tanuljuk meg   <<<-   részvételi szándékod írd meg előre nekem egy üzenetben- Haladó horgolási technikák – I. workshop   ->>>   Speciális pálcák és textúrák   <<<-   írj egy üzenetet, hogy regisztrálni akarsz a következő induló horgolásra- Haladó horgolási technikák – II. workshop   ->>>   Formázási titkok, praktikák   <<<-    érdeklődésed jelezed felém részvételi szándékod egy üzenetben- Haladó horgolási technikák – III. workshop   ->>>   Bordázott – domború felületek   <<<-   részvételi szándékod írd meg előre nekem egy üzenetben- Szív alapra horgolt kosár   ->>>   szív formázásának varriációit és a póló fonal horgolást sajátítjuk el   <<<-   üzenj, hogy regisztrálni akarsz a következő induló horgolásra- Szőnyeg horgolás   ->>>   zsinór fonallal készülő szőnyeg horgolásának trükkjeit tanuljuk meg   <<<-   jelentkezési szándékod írd meg előre nekem egy üzenetbenKarácsonyi készülődés   ->>>   karácsonyi és adventi díszeket készítünk   <<<-   érdeklődésed jelezed felém részvételi szándékod egy üzenetbenKendő horgolás   ->>>   kendők, sálak készítésének technikáját, elvét és formázását tanuljuk meg   <<<-   üzenetben írd meg, hogy regisztrálni akarsz a következő induló horgolásraSapka horgolás   ->>>   Különböző méretű, formájú és mintázatú sapkák horgolást tesszük magunkévá   <<<-    jelezed felém részvételi szándékod egy üzenetben - Ékszer horgolás   ->>>   Speciális fonalakkal és formázásokkal tanuljuk meg az ékszerkészítés csínját-bínját   <<<-   április 29-én lesz élményhorgolás
Újrakezdő horgolás   ->>>  újrakezdő horgolóknak induló, egy alkalmas alap élményhorgolás workshop   <<<-   Igény esetén indul


A tudás kincset ér és ami igazán értékes, az az az élmény.


ÜZENETET KÜLDÖK

Kapcsolódó események

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!