Kicsoda TiMicsoda?

Egy, a szívemhez közel álló, ezüsthajú ismerősömnek köszönhetően, kisgyermekes anyukaként tanultam meg horgolni. Mostanra letisztult bennem: a horgolás az én világom. Megszállottként vetem bele magam egy-egy darab elkészítésébe, imádok valami újat, személyeset alkotni.

Kezdőként nehéz volt számomra a kész minták, horgolási leírások értelmezése, mert sokszor zavarosnak, érthetetlennek találtam azokat. Hiányoztak belőlük a profik számára egyértelmű, de egy kezdő, bizonytalan, horgolni szerető ember számára oly szükséges magyarázatok, leírási segédletek, vagyis a biztonságot adó „mankók”. Így alakultak ki a saját horgolási leírásaim, melyek tartalmazzák azt a pluszt, amit nyugodtan tapasztalatnak is nevezhetünk.

A család, a munka, a napi rutin mellett a szabadidő sajnos kevés mindannyiunk számára, időhiányban szenvedünk. Rendszerint elfoglaltabbak vagyunk annál, hogy egy-egy darab elkészítésekor próbálkozzunk, hibázzunk, és ezeket csak sorokkal később vegyük észre. Ilyenkor a nem egészen tökéletesre sikeredett, hibás darabunkat kénytelenek vagyunk visszafejteni… Rengeteg idő eltelik ezzel, és még messze vagyunk a kész remekművünktől. Végeláthatatlan és elfecsérelt energiának érezhetünk egy – egy alkotási folyamatot. Ez, valljuk be őszintén, néha el is veszi az ember kedvét, mert úgy gondoljuk, ezt mi biztosan sosem fogjuk tudni elkészíteni.


A horgolási mintáim pontosságával, egyértelműségével, magyarázataim, képeim segítségével érem el a célom: könnyedén hamar elkészül, a remekmű „még mielőtt lemenne a nap”.


„A lelkesedés ihlettel teli izgalom, motiváció, és egy csipetnyi kreativitás.”
 -Bo Benett-


A minőségi időtöltést fontosnak tartom, talán az egyik legfontosabb dolognak. Életem legszebb évei közé tartozik az az időszak, míg a pici gyermekeimmel otthon lehettem. Akkoriban ki tudtam bontakoztatni kreativitásomat, az alkotás okozta vágyat, örömöt, amit a férjemmel, gyerekeimmel együtt élhettem meg. Ez egy olyan kapocs közöttünk, amely még erősebbé, összetartóbbá varázsolta a családunkat. A gyerekeink úgy nőttek fel, hogy a műanyag játékok világát sikerült csak épp hogy beengedni az életükbe, mert a játékok királyának én is a Lego-t tartom. Természetes anyagokkal veszem körül magam, olyan dolgokkal, amikben örömöm lelem.

Én magamra találtam,  te is találj magadra!
Nézz körül nálam, válassz egy mintát és alkoss úgy, hogy közben jól érzed magad!


A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne az általam készített termékleírásokkal kapcsolatban, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!