Workshop - Haladó horgolóknak szóló élményhorgolások

Amennyiben, te rutinos horgoló vagy és ismered az alap pálcák öltését, akkor Neked szólnak ezek az egy alkalmas horgoló workshopok!… szeretnél tanulni, fejlődni, a meglévő horgolási tudásod magasabb szintre emelni?

... specifikus, egy-egy témakört teljes egészében felölelő tudásra vágysz, mint pl. az amigurumi, a szőnyeg ... és miegymás horgolása? 

... nem vagy elégedett a mostani horgolásaid minőségével, mert te ennél tökéletesebb és igényesebb darabokat akarsz készíteni?

… jó lenne kipróbálni, megismerni először az újdonságokat, hogy kiderüljön valóban tetszik-e neked, akarsz-e majd vele foglalkozni? 

… próbáltál már videók alapján valami újba belefogni, de a tied valami miatt nem olyan lett, mint amit előre megálmodtál, pedig rengeteg időt energiát fektettél bele?

... nem akarsz előre bevásárolni számodra még ismeretlen fonalfajtákból, alapanyagokból addig, míg ki nem próbáltad őket?

… szeretnél speciális, haladó horgolástechnikákat meg tanulni, még profibb horgolóvá válni?

… úgy érzed most jött el az ideje, hogy tegyél is a saját tudásod bővítéséért?Érdekel milyen workshopok indulnak!


Így horgolunk mi a TiMicsoda workshopokon:


Nem ígérem neked, hogy a műhelymunka végére elkészülsz a horgolással és ez a kreatív ÉNidő után egy szuper horgolt holmival térsz majd haza. Gondolj csak bele, egy amigurumi maci elkészítése 5-6 órás munka legalább, mi pedig kb. három és fél órát dolgozunk együtt az élményhorgoláson. Ehelyett, a fontos és lényeges tudnivalókat sajátítod el, hogy majd otthon egy tökéletes minőségű, igényesen elkészített horgolás kerüljön ki a kezeid közül. Az, amit megtanulsz elkészíteni egy olyan alkotás legyen, ami bármelyik kézműves kiállításon megállná a helyét.


Hol, mikor és milyen témájú workshop indul?

Hogyan készüljek, mit vigyek a workshopra?


Az élményhorgoláson a fonalat és a jegyzetet a horgolási mintákkal együtt tőlem kapod. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a közös munkához szükséges. Ha van kedvenc horgolótűd, akkor azt nyugodtan hozd el, de itt többféle alapanyagú horgolótűket is lesz alkalmad kipróbálni. :)  A jegyzetedből később bármikor otthon fel tudod majd eleveníteni a tanultakat. Ötletpercek minden workshopon vannak, és az alapanyag lelőhelyekről is beszélünk, mit honnan érdemes beszerezni. 


Mennyi ideig tart?


Három és fél órásra van egy-egy alkalom tervezve. Ez idő alatt kivesézzük az aktuális témakört. Meg tanulunk horgolástechnikai újdonságokat. Praktikákkal gazdagodsz, hogy valóban tökéleteset tudj alkotni. Mindezt a saját ritmusodban, a te igényeidhez igazodva, mert itt te vagy a főszereplő. 


Bármelyik élményhorgolás workshopot is választod, tudd hogy kizárólag a horgolni tudók jelentkezését várom, nincs lehetőség itt a horgolás alapjait megtanulni.Rég volt már horgolótű a kezedben?


Elakadtál, és nem egy tanfolyamra van szükséged csupán egy egyalkalmas segítségre? Rám ebben is számíthatsz! Közösen felelevenítjük a horgolás alapjait, kicsit begyakorlunk, a problémákat, nehézségeket megbeszéljük és indulhat az élményhorgolás. A kezdő tanfolyam horgolásmintái közül kiválaszthatsz egyet, amit el is készítünk, plusz bónuszként megkapod a kezdő tanfolyami munkafüzetet. Megtanítalak diagramot olvasni, kiszűrni a horgolási ábrák hibáit, hogy rossz mintába ne öld bele feleslegesen az energiáidat. A gyakorláshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom, de azért a legkedvesebb horgolótűdet ne hagyd otthon. 


Üzenetet írok

Kapcsolódó események

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!